top of page
Linlin Zhou Acupunctuur

Geregistreerd Acupuncturist
                Linlin Zhou

OVER MIJ

Mijn naam is Linlin Zhou. Na een aantal jaren van acupunctuur studie en praktijk in klinieken. Acupunctuur is niet alleen een behandelmethode, maar speelt ook een bepaalde rol bij het voorkomen van sommige ziekten. Ook heeft acupunctuur een goed effect op de Gezondheidszorg.

Nadat ik naar Nederland kwam, werkte ik in een Chinese apotheek en kwam ik in aanraking met de Chinese geneeskunde. Ik ontdekte dat een enkele naald de pijn kan oplossen en veel mensen kan helpen. Sindsdien is mijn liefde voor en interesse in acupunctuur gekomen.

Ik volgde een vierjarige opleiding acupunctuur aan de Shenzhou University of Chinese Medicine in Amsterdam en studeerde af. Tijdens mijn studie heb ik ook gewerkt en gestudeerd in klinieken voor Chinese geneeskunde, en heb ook zodoende in toenemende mate zelfstandig mogen en kunnen werken. Ik geloof dat alleen artsen patiënten kunnen genezen door goed samen te werken.​

Ik ben erg dankbaar voor de veranderingen die de Chinese geneeskunde en acupunctuur me hebben gebracht. Ik ben erg blij om je te helpen met acupunctuurbehandelingen en om positieve veranderingen in je gezondheid en leven te brengen.

bottom of page